Μια ακόμα πρωτοποριακή πρωτοβουλία αναλαμβάνει η εταιρεία Gizelis. Ανοίγει το εργοστάσιό της στο Σχηματάρι από τις 29/11 μέχρι και την 1/12 για να παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία, το INDUSTRY 4.0 ROBOTICS SHOW.

Με αυτή την ειδική δράση, η εταιρεία μας θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας μέσα από τη χρήση μοναδικών συστημάτων ρομποτικής που κατασκευάζουμε και διαθέτουμε στην Ελλάδα. Θέλουμε οι επισκέπτες μας να νιώσουν τη δύναμη της ελληνικής καινοτομίας και τεχνολογίας στη ρομποτική που η εταιρεία μας πρωτοπορεί.

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της Βιομηχανίας.

Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και σας καλεί στο «σπίτι μας» για να σας παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

“Σας περιμένουμε να ζήσουμε μια μοναδική ρομποτική εμπειρία!” αναφέρει η GIZELIS ROBOTICS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here