Στην ασφάλιση πιστώσεων την εποχή του κορονοϊού ήταν αφιερωμένη η ομιλία – εταιρική παρουσίαση του κ. Γιώργου Κουτούζου, Head of Sales and Account Management, Euler Hermes Hellas, στο πλαίσιο του Insurance Intermediaries Forum με θέμα ” Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19″.

Το πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, με σημαντικούς ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις, με όλες τις τελευταίες τάσεις και λύσεις για τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα, διεξάγεται σήμερα και μεταδίδεται μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP και φιλοξενεί στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς  και κορυφαίους εκπρόσωπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 55 χώρες στον κόσμο με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35% παγκοσμίως. Είμαστε ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας πιστώσεων. Βασικός μας μέτοχος είναι ο όμιλος Allianz.

Διπλή ύφεση και δομικές αλλαγές στην ευρωζώνη τα τελευταία χρόνια

“Ζούμε μία κατάσταση δύσκολη. Αναμένουμε τους επόμενους μήνες προβλήματα ρευστότητας σε πολλούς κλάδους και αυξημένες επισφάλειες”, σημείωσε ο κ. Κουτούζος.

Όπως επεσήμανε, “η Euler Hermes προσφέρει τον πλέον σύγχρονο τρόπο θωράκισης: Την ασφάλιση πιστώσεων. Είναι σημαντικό ότι δεν στεκόμαστε μόνο στο στάδιο της αποζημίωσης, αλλά θα στηρίξουμε τον πελάτη και στο στάδιο των νομικών απαιτήσεων. Η ασφάλιση πιστώσεων θωρακίζει το ενεργητικό της επιχείρησης, αλλά συμβάλλει και στην ανάπτυξη του πελατολογίου της”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here