Τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου ένωσε φέτος η Generali, στηρίζοντας παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου έστησαν για 9η συνεχόμενη χρονιά το Δένδρο από Γάλα στα Προπύλαια. Αυτή τη χρονιά το Δένδρο ψήλωσε ακόμα περισσότερο χάρη στην ευγενική υποστήριξη της Generali και των ανθρώπων της, που έδωσαν δυναμικά το «παρών» με τις προσφορές και τη θετική τους διάθεση!

από αριστερά) Γιάννης Σίνος, Ηλίας Ρήγας, Μαρία Λαμπροπούλου, Αντώνης Δημητρίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Οι εργαζόμενοι της Generali  από Αθήνα και Θεσσαλονίκη συγκέντρωσαν τρόφιμα, φάρμακα και γάλα εβαπορέ και τα μετέφεραν στο ειδικό περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στα Προπύλαια, όπου  εθελοντές έκαναν τη διαλογή. Στόχος να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα είδη για τις ανάγκες παιδιών και οικογενειών. Συγκινητική ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που περνούσαν από το πρωί και άφηναν τις δικές τους προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης. 

Η κα Μαρία Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Marketing & Eπικοινωνίας της Generali με τον κ. Κανάκη Νικήτα, Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου.

Εκεί, στήθηκε μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή με τις μουσικές επιλογές από τη ραδιοφωνική παραγωγό Αριστέα Γιάννου, του Αθήνα 984 και χορό από τους θεαματικούς Hobo Illuzioners! Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα με το στήσιμο του Δένδρου υπό τους δυναμικούς ήχους της ομάδας κρουστών Quilombo, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους! Το κοινό κράτησαν θερμό οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου, μοιράζοντας ζεστό κρασί. 

ο κ. Στυλιανός Στυλιανίδης Διευθυντής Βορείου Ελλάδος, με τους εργαζόμενους της Generali στη Θεσσαλονίκη

Η σύντομη βροχή μπορεί να χάλασε τα μουσικά σχέδια των Vanilla Swing  που συνέβαλαν με την παρουσία τους στο θετικό κλίμα της ημέρας, ωστόσο, δεν πτόησε τους  Swing Rhythm Hoopers που πήραν τη σκυτάλη παρασέρνοντας σε ξέφρενο χορό μουσικούς και κοινό. Η βραδιά έκλεισε σε ζεστό κλίμα, με το φωτισμό του Δέντρου από Γάλα, στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. 

 

Οι εργαζόμενοι της Generali κάνουν τη διαλογή των ειδών στο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στα Προπύλαια.

 

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Marketing & E πικοινωνίας της Generali, Μαρία Λαμπροπούλου: «Ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, η Generali έχει το όραμα να συμβάλλει στο βιώσιμο μέλλον κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται.  Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων μας και τη συνεργασία με κοινωνικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, η Generali έχει ως στόχο να στηρίξει πρωτοβουλίες που στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Generali έχει δημιουργήσει το Human Safety Net. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο αλληλοβοήθειας, που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και στη δημιουργία ίσων ευκαιριών, με τη συνεργασία κοινωνικών φορέων και ΜΚΟ, σε διεθνές επίπεδο.

Η ομάδα κρουστών των Quilombo ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους

Το αστέρι του φετινού Δέντρου  από Γάλα θα συνεχίσει τα φωτίζει στα Προπύλαια μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, όπου οι Γιατροί του Κόσμου θα δέχονται στο ειδικό περίπτερο τις προσφορές σας σε γάλα εβαπορέ,  τρόφιμα και φάρμακα μακράς λήξης! #MilkyTree2018

Η χορευτική ομάδα των Hobo Illuzioners

Μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε το έργο των Γιατρών του Κόσμου και να κάνετε τη δωρεά σας στο https://www.milkytree2018.com/!

Το χριστουγεννιάτικο «Δέντρο από Γάλα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here