Σταθερά ανοδική η πορεία για τη μετοχή της AVAX, ήταν εκ των πρωταγωνιστών- και χθες- της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Με κέρδη της τάξεως του 4,05% στα 0,77 ευρώ, με την αποτίμηση της κατασκευαστικής να πλησιάζει τα 60 εκατ.€, που όπως θα θυμούνται οι τακτικοί αναγνώστες ήταν η δεύτερη αναθεωρημένη τιμή-στόχος, καθώς οι…ψίθυροι παρακολουθούν από τα επίπεδα αποτίμησης των 20 εκατ. Οι πρώτες αναφορές ήταν για “δίπλωμα” της χρηματιστηριακής αξίας, στα 40 εκατ. και πρόσφατα τα 60 εκατ. Ευρώ.

Τεχνικά για τη μετοχή, οι αντιστάσεις είναι στα 0,82 και 0,84 ευρώ και στη συνέχεια βλέπουμε ανάλογα με το αν πάρει 1+3 projects, με το μεγαλύτερο αυτό της κατασκευής της Γραμμής 4 του Μετρό και σημαντικά άλλα 3 μεγέθους ανάλογου του καζίνο στη Λεμεσό (σε κοινοπραξία με την ΓΕΚ) αρχικού/βασικού προϋπολογισμού 270 εκατ. (βάσει της συμβάσεως) και δυναμικής για 500 εκατ. στην τελική μορφή μαζί με όλα τα συμπληρωματικά έργα, επάνδρωση, εξοπλισμό κ.λ.π

    Για το “έργο των έργων”, που διεκδικεί επίσης ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ένας σημαντικός σκόπελος (τριών προσφυγών, που είχαν κατατεθεί) ξεπεράστηκε, μετά από απόφαση του ΣτΕ, στα τέλη Οκτωβρίου.

     Η πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας θα εξαρτηθεί από την στάση που θα τηρήσουν οι 2 διεκδικητές AVAX– AKΤΩΡ, καθώς εάν υπάρξουν και νέες προσφυγές θα πάει και άλλο πίσω. Ειδάλλως ο ανάδοχος θα μπορούσε να προχωρήσει στην αξιολόγηση των 2 προσφορών και να προχωρήσει περαιτέρω. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here