Επιβεβαίωσε επισήμως, η διοίκηση της ΔΕΗ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τις πληροφορίες περί κατάθεσης προσφοράς για την εξαγορά της Κωτσόβολος.

  • “Η ΔΕΗ  συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.
  • Η ΔΕΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή.”

Είναι προφανές το τελευταίο διάστημα η ΔΕΗ επενδύει στο άνοιγμα νέων καταστημάτων και μάλιστα με την μέθοδο franchise στοχεύοντας σε μια εταιρική ανανέωση και επανασύσταση του δικτύου στην αγορά.

Η διοίκηση της ΔΕΗ βλέπει στο retail τον δρόμο για την επικράτηση στο μέλλον έναντι του ανταγωνισμού.

Προσβλέπει σε συνέργειες μεταξύ των δύο οργανισμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, την υποστήριξη σε μελλοντικές υπηρεσίες που μπορεί να αναπτύξει όπως οι τηλεπικοινωνίες.

  • Υπάρχουν  συνέργειες σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως φωτοβολταϊκά συστήματα, αντλίες θερμότητας, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έξυπνες ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες αποθήκευσης, πράσινα πιστοποιητικά και έξυπνη διαχείριση ενέργειας ως ένα πεδίο συνεργειών μεταξύ των δύο οργανισμών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ