Ξανά «παρών» και την επόμενη τριετία στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος είναι έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Οι εξελίξεις στον τουρισμό, πέραν του κορωνοϊού, τρέχουν και σε θεσμικό επίπεδο με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων να έχει προγραμματίσει την ετήσια γενική του συνέλευση  για τις 25 Ιουνίου, ελέω κορωνοϊού. Χθές, το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ αποφάσισε τη σύγκληση της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου για τις 25/6 αλλά και τη διεξαγωγή εκλογών για την εκλογή νέου δ.σ..

  • «Σε αυτήν τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρών», ανέφερε στο Linkedin ο κ. Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος θα λάβει την ανανέωση για ακόμη μία τριετία –τη δεύτερη και τελευταία με βάση το καταστατικό- ως πρόεδρος του ΣΕΤΕ.
  • «Η πρώτη δύσκολη φάση της πανδημίας ολοκληρώθηκε. Με την αποτελεσματική διαχείριση του υγειονομικού σκέλους, αλλά και τα έγκαιρα μέτρα στήριξης, μείναμε προστατευμένοι και η χώρα ισχυροποίησε τη φήμη της στο εξωτερικό», έγραψε ο κ. Ρέτσος στο Linkedin.
  • «Τώρα, είμαστε μπροστά στην πρόκληση επανεκκίνησης της οικονομίας. Στον ΣΕΤΕ εργαστήκαμε με ρεαλισμό και ουσιαστικές παρεμβάσεις, για να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις. Η κορύφωση της μάχης συνέπεσε με τη λήξη της θητείας του ΔΣ. Η προγραμματισμένη για τις 14/5 εκλογική ΓΣ δυστυχώς αναβλήθηκε λόγω του lockdown. Οι εξελίξεις όμως ευνοούν τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα.
  • Στα τρία χρόνια που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κινήθηκα πάντα με οδηγό την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την προσήλωση στον θεσμικό του ρόλο.
  • Με βάση αυτές τις αρχές, αλλά και τις δυνατότητες που προκύπτουν από την άρση των απαγορεύσεων, το έκτακτο ΔΣ του ΣΕΤΕ αποφάσισε σήμερα τη σύγκληση της Τακτικής ΓΣ του Συνδέσμου για τις 25/6 και τη διεξαγωγή εκλογών.
  • Μπροστά στη νέα πραγματικότητα, ο κόσμος του τουρισμού θα αποτιμήσει τα πεπραγμένα και θα δώσει με τη συμμετοχή του τη δύναμη να συνεχίσουμε ενωμένοι την επόμενη ημέρα. Με κύρος και αποφασιστικότητα! Σε αυτήν τη νέα μάχη δηλώνω και πάλι παρών, έτοιμος για τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here