Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται (και εισηγμένοι λ.χ. AEGEAN) παράγοντες του τουρισμού για το 2023, παρότι ακόμη είμαστε στην αρχή του έτους.
Κάτι τα στοιχεία προκρατήσεων, οι αναφορές των ξένων Μέσων, οι πρωτοβουλίες τόσο σε κεντρικό (υπ. Τουρισμού) όσο σε περιφερειακό, κλαδικό επίπεδο κάτι οι νέες ηχηρές αφίξεις ενισχύουν αυτή την εκτίμηση.
  •     Η στοχευμένη τουριστική παρουσία μίας Goldman Sachs (μέσω της θυγατρικής Asset Management) στον ξενοδοχειακό τομέα (απόκτηση μονάδων στην Χαλκιδική) η έλευση των Mandarin Oriental (το πρώτο “ανοίγει” από τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο στο Costa Navarino) όπως και νέα projects προϊδεάζουν για ακόμη ένα ποιοτικό βήμα αναβάθμισης της χώρας.
    Σε αυτή την ευνοϊκή συγκυρία μοιραία το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου στρέφεται και στις διοικητικές εξελίξεις στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, καθώς αποχωρεί ο Γιάννης Ρέτσος (μετά από 6 χρόνια στην προεδρεία του ΣΕΤΕ και 23 από τα κοινά του Τουρισμού) με την…short list να περιλαμβάνει από νυν CEO φορέων του κλάδου, ονόματα κυριών του hoteling μέχρι βασικούς μετόχους εισηγμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ