Η Gerobo International προέβη σε στρατηγική συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία cleaning και service ρομπότ παγκοσμίως, Gaussian Robotics.

Η συμφωνία αφορά στην εμπορική διανομή, τεχνική υποστήριξη και after sales support της σειράς ρομπότ Gausium και Delivery X1 στην ελληνική αγορά.

Αξιοποιώντας τις κλιμακούμενες τεχνολογίες ρομποτικής που είναι χρήσιμες στις Ελληνικές βιομηχανίες, logistics centers και επιχειρηματικές μονάδες καθώς και σε κτηριακές υποδομές και γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σουπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα και malls, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, πάρκα, κτλ, η Gerobo φιλοδοξεί να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών της αγοράς.

Η ευφυής τεχνολογία των ρομπότ προσφέρει λύσεις με ανάπτυξη εφαρμογών Wi-fi, 4G και 5G, καθώς και μέσω cloud.

  • Με την χρήση των συνεργατικών ρομπότ διευκολύνεται καλύτερα ο προγραμματισμός και η διαχείριση των στόλων καθαρισμού και εξυπηρέτησης ενώ ο βασικός έλεγχος και η δυνατότητα συν-χειρισμού γίνεται από εκπαιδευμένο επόπτη.

 

Η Gerobo, σε στενή συνεργασία με την Gaussian, θα αναδείξει την ουσιαστική βοήθεια των ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στους κλάδους της βιομηχανίας, logistics και Ho.Re.Ca.

Γίνεται ολοένα πιο κατανοητό ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι μπορούν να εκπληρώνουν καλύτερα και πιο οικονομικά τις εργασίες τους, καθώς έχουν πλέον στη διάθεσή τους πρόσθετα βοηθητικά ρομποτικά μέσα υψηλής τεχνολογίας για την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών τους.

 

Η ανθρώπινη εποπτεία των ρομποτικών συστημάτων είναι απολύτως σημαντική για το πέρας των εργασιών ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις δεξιότητες των εργαζομένων αφού χρειάζεται συνεχή εκπαίδευση.

 

Η τεχνολογία αντίληψης χώρων και γενικού περιβάλλοντος των ρομπότ επιτρέπει να έχουν παρόμοια κρίση με τους ανθρώπους για να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν τα σκουπίδια και τους λεκέδες, να διακρίνουν τους τύπους δαπέδων, να καθαρίζουν ανάλογα και με διαφορετικούς τρόπους.

Τα ρομπότ καθαρισμού Gausium έχουν ελληνικό μενού χρήσης, διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, καλύπτουν χώρους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, διαθέτουν εσωτερικά φίλτρα αυτοκαθαρισμού και μέσα από συνδυαστικές δυνατότητες μπορούν να κινούνται αυτόνομα και με τη χρήση ασανσέρ.

 

Τα Delivery X1 service ρομπότ εξυπηρετούν ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών σε ξενοδοχεία, ρεστοράν και μπαρ κάνοντας χρήση «έξυπνου» λογισμικού για την αποστολή των παραγγελιών. Τα «έξυπνα» ρομπότ αυτόνομης υπηρεσίας με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη,  συνεργάζονται με ανθρώπους ως συμπλήρωμα και βελτίωση των εργασιών τους.

 

  • Όπως ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Gerobo, Γεράσιμος Γερολυμάτος,
O διευθύνων σύμβουλος της Gerobo, Γεράσιμος Γερολυμάτος
  • «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε τη γκάμα ρομποτικών μας συστημάτων με τα πιο εξελιγμένα cleaning & service robots στον κόσμο. Έχουμε ήδη μπει σε μια νέα εποχή, σε μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία με μοχλούς ανάπτυξης και ευημερίας την τεχνολογία, τη διακίνηση και εκμετάλλευση των ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών και τη διαχείριση του περιβάλλοντος».

 

Από την πλευρά του ο manager of Eastern European Gausium της Gaussian Robotics, Henri Zhang, ανέφερε σχετικά:

  • «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Gerobo International. Η Gerobo φέρνει μεγάλο ενθουσιασμό και τεχνογνωσία καθώς και πλούσια εμπειρία σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και υπηρεσίες, τα οποία θα ενισχύσουν τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε κορυφαίες λύσεις ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά.
  • Θα συνεργαστούμε με την Gerobo International για να προσφέρουμε πρωτοποριακά και πλούσια σε χαρακτηριστικά «έξυπνα» ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στην ελληνική αγορά και να συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην καινοτομία».

 

Η Gerobo International

 

Η Gerobo International είναι πάροχος ρομποτικών λύσεων αυτοματισμού που αφορούν στους επιχειρηματικούς της τομείς που αναπτύσσονται σε Robotics, AMR’s, Service robots και AI Drone solutions. H εταιρεία παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις στους τομείς Ναυτιλίας, Βιομηχανίας, Logistics και Ho.ReCa.  Οι κλάδοι αυτοί αναζητούν διαρκώς προηγμένες τεχνολογικές και οικονομικές λύσεις για να αντιδράσουν και ανταπεξέλθουν σε μια σειρά από διεθνείς αλλαγές, νομοθεσίες, ανάγκες και ζήτηση.

Το σύνθημα της εταιρείας είναι «People First, Robots Next!» καθώς εμπνέεται από τις δυναμικά αναπτυσσόμενες και αυξητικά εφαρμόσιμες τεχνολογικές εξελίξεις στο πλαίσιο αυτοματισμών του Industry 4.0 και 5.0, την 5G τεχνολογία, την ανθρώπινη συνεργατική αλληλεπίδραση με τη ρομποτική και το IoT.

 

 

Η Gaussian Robotics

 

Η Gaussian Robotics ιδρύθηκε από τον Edward CHENG το 2013 από πάθος για την αυτόνομη οδήγηση. Ξεκίνησε ως πάροχος λύσεων SLAM (ταυτόχρονος εντοπισμός και χαρτογράφηση) και ολοκληρωμένου λογισμικού ρομποτικής. Σήμερα, η Gaussian είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων αυτόνομων ρομπότ καθαρισμού και σέρβις με τεχνητή νοημοσύνη, με το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ρομπότ εμπορικού καθαρισμού στον κόσμο.

Επί του παρόντος, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Gaussian περιλαμβάνουν τη σειρά ρομπότ καθαρισμού δαπέδων Gausium, ρομπότ διανομής εσωτερικών χώρων Delivery X1 και συμπληρωματικά αξεσουάρ όπως σταθμούς σύνδεσης, πλατφόρμα cloud και λογισμικό εφαρμογών. Μέχρι στιγμής, η πλήρης γκάμα προϊόντων της Gaussian έχει προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια χιλιόμετρα εμπορικών υπηρεσιών καθαρισμού ρομπότ σε πάνω από 1.000 πελάτες σε 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην εμπορική αγορά κινητής ρομποτικής και μη επανδρωμένης οδήγησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here