Για την ΔΕΗ είναι προφανώς μια στρατηγική κίνηση επιβίωσης στον ανταγωνισμό με στόχο την ποιοτική διαφοροποίηση του πελατολογίου της.

Για τους καταναλωτές είναι μια ακόμη ανταγωνιστική επιλογή με στόχο την καλύτερη τιμολόγηση και κυρίως καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η ΔΕΗ διαθέτει ακόμη και σήμερα ένα τεράστιο πελατολόγιο και  γι’ αυτό έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών -όχι μόνον στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αλλά από σήμερα- και Φυσικού Αερίου.

Για τα νέα ανταγωνιστικά τιμολόγια παροχής φυσικού αερίου της ΔΕΗ λαμβάνεται υπ’ όψιν:

  • η τιμή εκκίνησης των τριμηνιαίων δημοπρασιών της ΔΕΠΑ (κατά την περίοδο κατανάλωσης),
  • η ισοτιμία του αμερικανικού δολαρίου (όπως αυτή διαμορφώνεται τη 10η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα από τον μήνα κατανάλωσης).

Η ΔΕΗ παρεμβαίνει και διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό  ως προς το πάγιο και την επιπλέον χρέωση ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Στη διάθεση των καταναλωτών φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα η ΔΕΗ προσφέρει τα εξής 8 εναλλακτικά προγράμματα:

1. «Αυτόνομο ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραμμα της ΔΕΗ για οικιακούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα με αυτόνομη θέρμανση ή αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,00950 ευρώ/kwh και πάγιο 8 ευρώ/μήνα.

2. «Κοινόχρηστο ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραμμα για οικιακούς πελάτες με κεντρική θέρμανση, 12μηνης διάρκειας, πάγιο 4 ευρώ/μήνα και πρόσθετη ανταγωνιστική χρέωση 0,01100 ευρώ/kWh.

3. «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας 24μηνης διάρκειας με έκπτωση 23% στη χρέωση ενέργειας σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και πάγιο 3,5 ευρώ/μήνα.

4. «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 10% μείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και χωρίς πάγια χρέωση.

5. «Επαγγελματικό ΑΠΛΟ». Το βασικό πρόγραμμα της ΔΕΗ για εμπορικούς πελάτες φυσικού αερίου με 12μηνη διάρκεια παραμονής, ανταγωνιστική χρέωση 0,01060 ευρώ/kWh και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

6. «Επαγγελματικό EFFECTIVE-24 Gold». Απευθύνεται σε εμπορικούς πελάτες, με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 10% μείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και χωρίς πάγια χρέωση.

7. «Κοινόχρηστο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες για την κεντρική θέρμανση με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, 5% μείωση στη χρέωση ενέργειας σε σχέση με το βασικό πρόγραμμα και σταθερή τιμή για ένα χρόνο αλλά και χωρίς πάγια χρέωση.

8. «Αυτόνομο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold». Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα, σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας για ένα χρόνο, 10% μείωση στη χρέωση ενέργειας και πάγιο 4,5 ευρώ/μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here