Ανακοίνωση για τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιό της στη Ρουμανία εξέδωσε η Frigoglass, αναφέροντας ότι έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές στον χώρο παραγωγής, ενώ ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύσταση ομάδας με σκοπό την εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Η Frigoglass ανακοινώνει ότι σημειώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων στην Τιμισοάρα, περιοχή Τιμίς της Ρουμανίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου.

Η φωτιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές κυρίως στο χώρο της παραγωγής. Έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας με σκοπό την εκτίμηση της ζημιάς.

Η διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο έχει σταματήσει και έχουμε ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση των πελατών μας από το υπόλοιπο παραγωγικό μας δίκτυο.

Όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και επιβεβαιώνουμε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες. Παρέχουμε συνεχή ενημέρωση στους πελάτες μας και επικεντρωνόμαστε στον περιορισμό των επιπτώσεων στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here