Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το αναπτυξιακό πλάνο της Epsilon Net, η οποία συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο εταιρειών και λύσεων που διαθέτει, διευρύνοντας παράλληλα το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον τομέα της Πληροφορικής και το Επιχειρησιακό Λογισμικό στην Ελλάδα.

Πλέον, και μετά την δημιουργία ενός ισχυρού σχήματος με την απορρόφηση των Data Communication και SingularLogic, ο όμιλος της Epsilon Net εισέρχεται πλειοψηφικά στην εταιρεία TECHNOlife.

Πρόκειται για μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων

Συγκεκριμένα, υλοποιεί την ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού business ERP, την ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται, την εγκατάσταση – βελτιστοποίηση – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών , τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s , Cloud Services) κλπ.

Πελάτες της είναι επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, λογιστήρια κλπ.

Οι εξατομικευμένες λύσεις και η συνεισφορά της τεχνογνωσίας της Epsilon Net

Η TECHNOlife υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις, βασισμένες σε business ERP εφαρμογές, που καλύπτουν σύνθετες ιδιαιτερότητες κάθετων αγορών, όπως εταιρίες forwarding, διεθνών μεταφορών, αρωματοποιίας, εταιρίες παραγωγής στον κλάδο της ένδυσης, παραγωγής τροφίμων και προϊόντων εστίασης, εκδοτικές επιχειρήσεις κ.α.

H αξιοποίηση της προηγμένης πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία της ομάδας έργων της TECHNOlife αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τελικούς πελάτες σε συγκεκριμένες κάθετες λύσεις.

Παράλληλα, οι ισχυροί πόροι τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η EPSILON NET εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος και οδηγούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις.

Το συνολικό τίμημα για την εξαγορά του 60% της εταιρίας, ανήλθε σε 425 χιλ. ευρώ ενώ ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Παπούς κατέχει το υπόλοιπο 40% της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τετράμηνου του 2021, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 241 χιλ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 89 χιλ. ευρώ, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας την ημερομηνία της εξαγοράς ανέρχονται σε 303 χιλ. ευρώ, ενώ έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό (20χιλ ευρώ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here