Σας έλεγα χθες για τους...δράκους στην δίκη της Folli Follie, δηλαδή στην εκδίκαση της περιβόητης υπόθεσης προστασίας από τους πιστωτές της. Τα όσα αποφάσισε το δικαστήριο λίγο ως πολύ γνωστά γράφτηκαν δεξιά και αριστερά (αλλά όχι παντού με το ίδιο…πνεύμα, με εννοείτε) σημειώνοντας πως ακούστηκαν σωρεία αντιφάσεων και μη επαρκώς στοιχειοθετημένων επιχειρημάτων με προφανή επιδίωξη να κερδηθεί επιπλέον χρόνος με κύρια στόχευση να μην φτάσει η υπόθεση στην καρδιά του προβλήματος που είναι οι ομολογιούχοι των δύο μεγάλων εκδόσεων.

Τα τελευταία 24ωρα ακούγονται τα πάντα, από…λευκούς ιππότες μέχρι έτοιμους ενδιαφερόμενους αγοραστές που έχει ήδη βρει και μένουν λεπτομέρειες να συμφωνήσει η Rothschild και δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Λοιπόν για να μην μπερδεύεστε με τους…δράκους για τους οποίους θα ακούσετε και διαβάσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορώ τώρα να σας διαβεβαιώσω για 2 ονόματα, που όλο και κάποιος θα επιχειρήσει να εμπλέξει στην σχετική σεναριολογία. 

Θα ακουστούν πολλά για τον Σάμυ Φάις, τον άνθρωπο που στα 19 του έφερε πριν χρόνια την τότε άγνωστη στην Ελλάδα φίρμα της ΝΙΚΕ, εισάγοντας ετησίως 5.000 παπούτσια και γράφοντας στη συνέχεια το δικό του success story φτάνοντας μέχρι και την ίδρυση της Elmec Sport. Ο δραστήριος επιχειρηματίας με το δόγμα “αυτός, που τολμά κερδίζει” ΟΥΔΕΝ ενδιαφέρον έχει ή πρόκειται να έχει για τα Αττικά Πολυκαταστήματα ή κομμάτια της Folli Follie. 

Θα πουν και για άλλους πολυπράγμονες και ικανούς επιχειρηματίες όπως λόγου χάρη τον Πάνο Γερμανό κ.λ.π, κ.λ.π

Ο Όμιλος Olympia, ο Κώστας Καραφωτάκης επίσης ΟΥΔΕΝ ενδιαφέρον έχουν ή πρόκειται να έχουν.

Ένα- ένα τα ονόματα για να σας δείξω σταδιακά την γύμνια των επιχειρημάτων και των ισχυρισμών της μίας πλευράς των Folli Follie. 

Και θα κλείσω, προς το παρόν, με το σύνηθες μου μότο…για την εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά της Fosun.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οποίος θεωρεί ότι ο Guanchang (που η εταιρία του επενδύει ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ και όχι του κοσμάκη) δεν γνώριζε η δεν γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι γίνεται με την εταιρία, κοιμάται μετά τσαρουχια. Στο φινάλε στην δική του έδρα (Κίνα) υποτίθεται ότι παίχτηκε το πρόβλημα.

    Αλλού είναι το ζουμί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here