Το παρακάτω Quiz αφορά μόνο …προχωρημένους αναγνώστες του www.banks.com.gr

Tους είδε άνθρωπος μου μαζί και τους τρεις επιχειρηματίες να τρώνε στην ψαροταβέρνα του Παπαϊωάννου, στην Ακτή Κουμουνδούρου 42 στο Μικρολίμανο και μου το…ψιθύρισε αμέσως.

  •      Ο ένας γνωστότατος εφοπλιστής, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πολλών ΜΜΕ αλλά και ομάδων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
  •       Ο δεύτερος προβεβλημένος επίσης γνωστότατος επιχειρηματίας βασικός μέτοχος εισηγμένης ο οποίος κατά το παρελθόν είχε επίσης ασχοληθεί για ένα μικρό διάστημα με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της συμπρωτεύουσας.
  •     Ο τρίτος, μέχρι τώρα, ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με ομάδες και αθλητισμό κ.λ.π αλλά δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο που δραστηριοποιείται και ο δεύτερος.

Σας φώτισα νομίζω αρκετά, τώρα το ερώτημα είναι τι μπορεί να συζητούσαν αυτοί οι τρεις πολύ σημαντικοί και σοβαροί επιχειρηματίες στου Παπαϊωάννου.

Για ποδόσφαιρο; πιθανόν, για το ωραίο ψάρι και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις διαγραφόμενες πολιτικές εξελίξεις; για business;

Για το τελευταίο συζήτησαν πολύ ώρα. Εάν όντως έφτασαν εκεί που νομίζω, θεωρώ πως θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που άκουσε αλλά δεν μου μετέφερε επαρκώς αναλυτικά κι εμπεριστατωμένα, ο άνθρωπος μου….

Αυτά προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here