Με δύο νέα καταστήματα Collective στα εμπορικά κέντρα Sofia Ring Mall και Serdika Center αντίστοιχα, ο Όμιλος Folli Follie Group ενισχύει την παρουσία του στην Βουλγαρία.

  • Ο Γεώργιος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group δήλωσε σχετικά ότι με το άνοιγμα των δύο καταστημάτων Collective στο Sofia Ring Mall και το Serdika Center ολοκληρώνεται η ετήσια επένδυση ύψους 700 χιλ. ευρώ στην Βουλγαρία, βάσει της δυναμικής της αγοράς στην οποία απευθύνεται ο Όμιλος FF Group.

Με την προσθήκη των νέων καταστημάτων, ο όμιλος διαθέτει πλέον έξι καταστήματα Collective στα πιο δυναμικά εμπορικά σημεία της Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, σε έναν υψηλής αισθητικής, μοντέρνο χώρο 485 τ.μ., το νέο κατάστημα Collective στο Sofia Ring Mall υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντάς ένα χαρτοφυλάκιο brand ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, όπως Hugo Boss, BOSS Casualwear, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Ted Baker, Tommy Jeans, Diesel κ.α.

Το κατάστημα Collective στο Serdika Center συνολικής έκτασης 450 τ.μ. μέσα προσφέρει επίσης προτάσεις ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών brand.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here