Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management είναι ένας τομέας με ραγδαία ανάπτυξη στην Ελλάδα. Στόχος των επιχειρήσεων που ασχολούνται με το αντικείμενο αυτό,  είναι η ουσιαστική στήριξη των πελατών της, ώστε οι επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τη διαχείριση και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Ο Όμιλος ISS έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management στην εγχώρια αγορά από το 1977. Σήμερα ανακοίνωσε ότι μια νέα ονομασία ως Unison θα εξελιχθεί σε στρατηγικό συνεργάτη βιώσιμης ανάπτυξης στο πλευρό της κάθε ελληνικής επιχείρησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του παγκόσμιου Ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.000 και πλέον ανθρώπων του στην Ελλάδα, φροντίζει να απαντά σε κάθε ανάγκη, να λύνει κάθε πρόβλημα και πάνω από όλα, να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε κλάδου της αγοράς.

Ο Όμιλος Unison  απαντά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας και στηρίζει ουσιαστικά τους πελάτες μέσα από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, ώστε οι επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τη διαχείριση και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες του ομίλου έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι τη φύλαξη και ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Με το νέο του όνομα λοιπόν, ο Όμιλος Unison, συνεχίζει να αποτελεί συνώνυμο της αρμονικής συνεργασίας, της αξιοπιστίας, του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Facility management και της στρατηγικής συνεργασίας βιώσιμης ανάπτυξης.

Kατέχει την ηγετική θέση που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις δεκαετίες,  παραμένοντας αποκλειστικός συνεργάτης της ISS.

Επιπλέον, παρέχει ολοκληρωμένες και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες Facility Management αλλά και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η Unison Human Resources αποτελεί μέλος του Ομίλου και την πρώτη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε Οργανισμού με ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι τη φύλαξη & ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here