Ένας παγκόσμιος επενδυτής στους κλάδους των επαγγελματικών γραφείων, του τουρισμού και της φιλοξενίας, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επενδύσει έως και 100 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η διεθνής εταιρεία real estate Everty θα χτίσει ένα χαρτοφυλάκιο που θα αποτελείται από premium τουριστικά ακίνητα, μοντέρνα κτίρια γραφείων, πολυτελείς κατοικίες και ακίνητα μικτής χρήσης, σε στρατηγικές τοποθεσίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Η Everty είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου YNV και η επέκτασή της στην ελληνική αγορά αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης παγκόσμιας στρατηγικής επενδύσεων σε τοποθεσίες – «κλειδιά» οι οποίες αναμένεται ότι θα έχουν σημαντική ανάπτυξη στα επόμενα 4 χρόνια.

Η πρώτη σημαντική επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα αφορά στις Βίλες της Πετροθάλασσας, η κατασκευή των οποίων θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021. Πρόκειται για ένα δίδυμο πολυτελών ακινήτων στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου, ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και την Ερμιόνη, σε ένα ταξιδιωτικό προορισμό με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Όπως εξήγησε ο κ. Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty στην Ελλάδα: «Στόχος μας είναι να επενδύσουμε και να διαχειριστούμε στρατηγικής σημασίας ακίνητα στον τομέα του τουρισμού και φιλοξενίας. Επιπλέον, το ενδιαφέρον μας εστιάζει σε βιώσιμα και μοντέρνα κτίρια γραφείων που ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα, έναν τρόπο ζωής με έμφαση στην υγεία και την ευεξία, αλλά και σε κατοικίες που αναδεικνύουν την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για να επισκεφτεί κανείς, για να εργαστεί και να ζήσει».

Το χαρτοφυλάκιο της Everty περιλαμβάνει exclusive βίλες στον Ειρηνικό Ωκεανό και μπροστά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, ένα όμορφο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του συννεφιασμένου δάσους στο Monteverde της Κόστα Ρίκα, ένα υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων στην καρδιά της Σόφιας στη Βουλγαρία, και πολλά άλλα ακίνητα.

«Έχουμε υλοποιήσει ουσιαστικές επενδύσεις σε στρατηγικής σημασίας αγορές, όπως η Κόστα Ρίκα. Η Βουλγαρία, η Νιγηρία, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Η εκτενής εμπειρία μας στη διαχείριση κτιρίων μικτής χρήσης και τουριστικών ακινήτων  μας οδηγεί σε νέους ορίζοντες και μας ωθεί στο να εξερευνούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες για να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας» συμπλήρωσε ο κ. Ρούπακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ