Στο πλαίσιο αναζήτησης τρόπων αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις, η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ προχωράει στην εκπόνηση έρευνας, προκειμένου να διερευνήσει τα οφέλη που συνεπάγονται από τη διασύνδεση των Επιχειρηματικών Πάρκων (ΕΠ) της με το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Για τη βέλτιστη αποτύπωση των αναγκών των Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων, η ΕΤΒΑ ετοίμασε σχετικό ερωτηματολόγιο, ώστε να κατανοήσει διεξοδικά το σύνολο των «μεταφορικών αναγκών» των πελατών της.

Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο σε 10 ΕΠ και συγκεκριμένα στα Πάρκα Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας, Κομοτηνής, Βόλου Β’ (Βελεστίνου), Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Λαμίας και Φλώρινας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αξιολογηθούν και θα επεξεργαστούν, ώστε να σταθμιστούν όλες οι δυνατότητες σιδηροδρομικών διασυνδέσεων.

Θα προκριθούν αυτές που διασφαλίζουν την καλύτερη μεταφορά πρώτων υλών και εμπορευμάτων από και προς το κάθε ΕΠ καθώς και τις άλλες ανάλογες συνδέσεις.

Οι νέες σιδηροδρομικές συνδέσεις αναμένεται να συμβάλουν όχι μόνο στη μείωση του κόστους μεταφορών και τον εξορθολογισμό των εμπορευματικών διαδρομών, αλλά να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο ενεργειακό αποτύπωμα.

Η δράση αυτή της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας της για μια νέα πνοή συνδεσιμότητας στα Πάρκα, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων σε αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ