Μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε, από τους προσεκτικούς insiders, το χθεσινό +3,45% της μετοχής της Quest. Με συναλλαγές 26.790 τμχ στα 15,60 ευρώ και προς νέα all time high με την αποτίμηση του ομίλου, πλέον, στα 557,6 εκατ. ευρώ. 

Δέλεαρ και η πρόθεση της διοίκησης για διάθεση προμερίσματος 1,25 ευρώ/μτχ.

Από ένα γεμάτο ταμείο, με πιο τελευταία από την πώληση της συμμετοχής στην Cardlink με τον όμιλο να “γράφει” υπεραξίες 85 εκατ. σε διάστημα 7ετών. 

Για τις αναζητήσεις του Θεόδωρου Φέσσα, το Banks.com.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά με τελευταία φορά για το τι αποκάλυψε ο mr Quest στην παρουσίαση της εισηγμένης, σε χρηματιστηριακούς αναλυτές, στις 28 Μαϊου.

Τότε η αποτίμηση ήταν στα 494,7 εκατ. Ευρώ.

Δύο-τρεις λεπτομέρειες χρήζουν προσοχής, για το τι ετοιμάζει ο ex ΣΕΒ: την…αναπόφευκτη είσοδο στον δείκτη FTSELarge Cap (είναι θέμα χρονισμού), το ενδεχόμενο ενίσχυσης της μετοχικής θέσης κάποιων εκ των ξένων μετόχων μειοψηφίας (λ.χ. η Norges Bank, που έχει το 0,65%, το Quaero Capital, με το 0,83% ή τα Allianz Mutual Funds, Valentum Asset Management του μ.κ) ή όπως δεν αποκλείουν χρηματιστές ένα επιλεκτικό stock split. 

Το τελευταίο θα μπορούσε να γίνει σε υψηλότερες τιμές/χρηματιστηριακή αξία, σημειώνοντας πως ο μεν Θεόδωρος Φέσσας έχει το 50%, η Ευτυχία Σ. Κουτσουρέλη το 25,3% του μετοχικού κεφαλαίου…      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here