Η ESET αναδείχθηκε κορυφαίος προμηθευτής λύσεων για ασφάλεια endpoint στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε ετήσιο επίπεδο.

Σύμφωνα με την έκθεση της IDC για την κατανομή των μεριδίων στην αγορά λογισμικού ασφάλειας της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης για το 2017, το μερίδιο της ESET στη συγκεκριμένη περιοχή ανέρχεται σε 37,5%, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό . Η IDC εκτιμά ότι από τα συνολικά έσοδα της αγοράς IT ασφάλειας για το 2017, περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από την ESET, σημειώνοντας αύξηση 13,5 τοις εκατό σε ετήσια βάση. Παράλληλα, η ESET συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των  εταιριών που η IDC χαρακτηρίζει ως «established leaders». Πρόκειται για μεγάλους οργανισμούς που ξεχωρίζουν για την εντατική έρευνα & ανάπτυξη, τις ισχυρές σουίτες ασφαλείας και τις σημαντικές επενδύσεις στην καινοτομία.

«Η τεχνολογία της ESET κατάγεται από την Κεντρική Ευρώπη και το πρώτο μας λογισμικό αναπτύχθηκε στη Σλοβακία πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, πράγμα που μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους που διατηρούμε την έδρα μας στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε την κορυφαία λύση IT ασφάλειας με «χώρα προέλευσης την ΕΕ» και που επεκτεινόμαστε ακόμη περισσότερο στην Ευρώπη, και ειδικά στις γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές της Δυτικής Ευρώπης», σημειώνει ο Miroslav Mikus, Sales and Marketing Director της ESET για την περιοχή ΕΜΑΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Η ESET έχει την έδρα της στην Κεντρική Ευρώπη και κατέχει μερίδιο 37,5% στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της IDC. Η ESET κατατάσσεται στην 6η θέση παγκοσμίως, σύμφωνα με την εταιρεία αναλυτών.

Στην έκθεσή της, η IDC υπογραμμίζει την τεχνολογία κρυπτογράφησης της ESET και τον έλεγχο πιστοποίησης διπλού παράγοντα, δύο κρίσιμα χαρακτηριστικά της ήδη ισχύουσας νομοθεσίας GDPR. «Τόσο η πιστοποίηση πολλαπλών παραγόντων όσο και η κρυπτογράφηση διατίθενται στους πελάτες της ESET από το χώρο των μεσαίων επιχειρήσεων. Και οι δύο λειτουργίες προσφέρονται από την ESET σε ικανοποιητικά επίπεδα τιμών και πολυπλοκότητας, ενώ διακρίνονται για την ευκολία χρήσης … Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται στους πελάτες της ESET σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια των δεδομένων τους» αναφέρει ο Mark Child, CEE Security Practice Lead της και υπεύθυνος για τη συγγραφή της συγκεκριμένης έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here