Η Epson αναγνωρίζεται για τις πρωτοβουλίες ESG της που συμβάλλουν στην κοινωνική βιωσιμότητα.

Στις 17 Ιουνίου 2022, η Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, “Epson”) επιλέχθηκε για τη Συμπερίληψη στο FTSE4Good Index Series, έναν δείκτη υπεύθυνων επενδύσεων (RI) της FTSE Russell, μιας εταιρείας του Ομίλου Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Αυτή είναι η 19η συνεχόμενη χρονιά που επιλέγεται η Epson.

Η Epson φιλοδοξεί να επιτύχει βιωσιμότητα και να ενισχύσει τις κοινότητες μακροπρόθεσμα. Παράλληλα, θεωρεί τη συμπερίληψή της σε αυτό το ευρετήριο ως μια αντικειμενική απόδειξη ότι οι προσπάθειές της για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων αναγνωρίζονται, αλλά και ότι θεωρείται μια βιώσιμη εταιρεία.

Το FTSE4Good Index Series δημιουργήθηκε από τον παγκόσμιο πάροχο δεικτών FTSE Russell και έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της απόδοσης εταιρειών που επιδεικνύουν ισχυρές περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πρακτικές διακυβέρνησης (ESG). Το FTSE4Good Index Series χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία και την αξιολόγηση βιώσιμων επενδυτικών κεφαλαίων και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων.

  • Epson’s CSR and SDGs

global.epson.com/SR/csr_initiative/sdgs.html 

  • FTSE Russell

https://www.ftserussell.com/ 

  • The FTSE4Good Index Series

https://www.ftserussell.com/products/indices/ftse4good

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here