Ακόμη ένα ιστορικό υψηλό για τη μετοχή της EpsiloNet, που συνεχίζει και το 2023 την θεαματική επιχειρηματική/επενδυτική μεγέθυνση του 2022.
Πλέον πάνω από το όριο του μισού δισ. η αποτίμηση της εταιρείας, συγκεκριμένα στα 550 εκατ. Ευρώ, μετά την χθεσινή νέα άνοδο έως τα 10,90 ευρώ.
Επιθετική η πολιτική της εταιρείας, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Μίχο να αναφέρεται-τέλη Ιουλίου- στην προοπτική και νέων εξαγορών, μετά την εξαγορά του 60% της Scan Information Systems που βάζει την EpsiloNet για τα καλά στον χώρο τεχνολογίας του hospitality.
Πολιτική του Γιάννη Μίχου το All in One Solution, πλαίσιο στο οποίο εντάσσονται οι εξαγορές, οι επαφές στις οποίες προχωρά η εταιρεία προκειμένου να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της στα 150 εκατ. Ευρώ (από 75 εκατ. Ευρώ) στην 3ετία.
Αυτός είναι ο ένας από τους 3 πυλώνες ανάπτυξης, με την συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα (embedded finance) και την επέκταση στο εξωτερικό να αποτελούν τους άλλους δύο. 
  Με “θετικό καθαρό ταμείο” η EpsiloNet μπορεί να χρηματοδοτήσει νέες εξαγορές από ίδια κεφάλαια και χωρίς να προσφύγει σε τραπεζικό δανεισμό.    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here