Αρκετά γοητευτικός αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ο πολιτικός στίβος εν γένει για αρκετούς “γνωστούς” που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της showbiz.

Αρκετοί εξ αυτών συμμετείχαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και κατάφεραν να κερδίσουν μια έδρα ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα ψηλά» μεγάλη επιτυχία σημείωσαν: Η Κατερίνα Γκαγκάκη με 5.952 ψήφους, ο Νικόλας Βαφειάδης με 5.542 ψήφους και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης με 2.619 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 99,05%) οι οποίοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι.

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς νικητής», η Νόνη Δούνια με 1.524 ψήφους και ο Αντώνης Νικοπολίδης με 1.179 ψήφους (Ενσωμάτωση σταυρών 100%).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη (1.591) και η Μαίρη Μηλιαρέση (933) (Ενσωμάτωση σταυρών 96,48).

Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο: Νίκος Βουρλιώτης (706) (Ενσωμάτωση σταυρών 98,04%).

Με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο: Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία με 4.552 ψήφους.

Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο: Κώστας Αναγνωστόπουλος(303) (Ενσωμάτωση σταυρών 97,75%).

Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η: Σάρα Εσκενάζυ (529) Ενσωμάτωση σταυρών 96,43%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here