Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Φωστηρόπουλου στο Παλαιό Φάληρο θα είναι Μαρία Θεμελή, μία επιτυχημένη γυναίκα, που έχει στόχο και ξεκάθαρο όραμα για να το καταστήσει ως μία πόλη-πρότυπο ανάπτυξης.
Η κα Μαρία Θεμελή έχει διατελέσει χρόνια στον τραπεζικό τομέα, στη διεύθυνση επικοινωνίας μεγάλων ελληνικών τραπεζών.Σήμερα είναι Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, στην παράταξη “ΣυνεχίΖουμε”.
Άνοιξε τα χαρτιά της στο Banks.con.gr για τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Δήμο με την αγάπη της για τον τόπο, τις γνώσεις της, τον επαγγελματισμό της.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ
“Η επιχειρηματικότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για την τοπική οικονομία. Οι επιχειρήσεις αυτές συμβάλλουν στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη της περιοχής. Οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν προκλήσεις, όπως η ανταγωνιστικότητα και οικονομικές δυσκολίες, αλλά επωφελούνται και από τις ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή.
Το σπίτι μου είναι στο παλιό Φάληρο, το γραφείο μου είναι στο παλιό Φάληρο, η πρώτη επιχειρηματική ομάδα BNI, καταξιωμένου και Παγκόσμιου οργανισμού δικτύωσης που δημιούργησα, ξεκίνησε στην πόλη μας!

Θα υποστηρίξω την επιχειρηματικότητα με επικοινωνία, εξωστρέφεια για να τη γνωρίσουν επιχειρηματίες, επενδυτές, media, τουριστικά γραφεία, food & travel bloggers. Είναι μια πόλη που έχει πολλές δυνατότητες και είμαστε έτοιμοι με σχέδιο να τις αξιοποιήσουμε.

Έχω στόχο την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών και θέλω η πόλη μας να γίνει ένας γαστρονομικός προορισμός, ένας προορισμός για επενδυτές, για τουρίστες που θα τονώσουν με την αγοραστική τους δύναμη τα καταστήματα μας, μία πόλη πρότυπο ανάπτυξης”, τόνισε στο “B”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ