Το 1,66% της Lamda Development απέκτησεεπίσημα χθες η αεροπορική εταιρεία Aegean του Ευτύχη Βασιλάκη,  συνολικής αξίας 9,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τη συμμετοχή της Aegean στην αύξηση του μετοχικού κεφάλαίου της Lamda, που είχε ανακοινωθεί στις 7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας επιχειρήσεων για την ανάπτυξη του πλάνου του Ελληνικού.

«Η εταιρεία με την επωνυμία “LAMDA Development – Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων” (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι η εταιρεία “ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, προέβη στις 22 Οκτωβρίου 2019 σε αγορά 1.319.840 ιδίων μετοχών της Εταιρείας, με μέση τιμή κτήσης 7,00 ευρώ και συνολική αξία 9.238.880,00 ευρώ.

Η εταιρεία “ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” είναι κατά την έννοια του άρθρου 3, παρ. 1 (26) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Ευτύχιο Βασιλάκη, μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Aegean με τον τρόπο αυτό ενισχύει τη θέση της στον ελληνικό τουρισμό καθώς η συμμετοχή της στην Lamda αποτελεί μία από τις στρατηγικές κινήσεις που έχει προαναγγείλει για την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Όπως είχε γράψει το banks.com.gr τη σύμπραξη αυτή, η AEGEAN ανακηρύσσεται ως ο «Επίσημος Αερομεταφορέας του Ελληνικού» και στο εξής, θα προβάλλεται με αυτήν της την ιδιότητα από τον φορέα ανάπτυξης του έργου στις παρουσιάσεις αλλά και στο υλικό επικοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα Ε. Βασιλάκη προς το εγχώριο επιχειρείν. O συμβολισμός του mr Aegean 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here