Υπερκαλύφθηκε κατά περίπου δύο φορές η δημόσια εγγραφή της Entersoft  η οποία σηματοδοτεί την μετάταξη της εισηγμένης από την Εναλλακτική στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών διαμορφώθηκε στα 7 ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες κάτι παραπάνω από το 25% της δημόσιας εγγραφής κατευθύνθηκε σε ιδιώτες επενδυτές.

Η μετάταξη της Entersoft από την Εναλλακτική (ΕΝ.Α.) στη Ρυθμιζόμενη (πρώην Κύρια) Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η πρώτη που συντελείται μέσα σε διάστημα 7 ετών. Από το 2014 είχε να γίνει μια τέτοια κίνηση.

H ανακοίνωση:

Η «Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ως Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος και Σύμβουλος Έκδοσης για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας Entersoft στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς στις 05.02.2020, ανακοινώνει  ότι διατέθηκαν συνολικά 544.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας (οι Νέες Μετοχές), εκ των οποίων οι 516.800 μέσω Δημόσιας Προσφοράς και οι 27.200 μέσω προσφοράς σε Περιορισμένο Κύκλο Προσώπων.

Η τελική τιμή διάθεσης των Νέων Μετοχών της Δημόσιας Προσφοράς ορίστηκε σε €7,00 ανά Νέα Μετοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here