Σε λιγότερο από δύο ημέρες, από τη στιγμή που τα brands της Inditex μπήκαν στην “αρένα” του click inside, η σχετική πλατφόρμα των ραντεβού έπεσε και άγνωστο παραμένει πότε θα ξαναανοίξει.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητο να κλείσουν και πάλι τα καταστήματα Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti και των υπόλοιπων brands σε “κόκκινες” περιοχές όπως Αττική και Πάτρα.

Ως εκ τούτου θα λειτουργήσει για τις επόμενες μέρες μόνο το click away. Η παύση της λειτουργίας αποδίδεται αποκλειστικά σε τεχνικό πρόβλημα και με την επαναφορά της πλατφόρμας θα επανέλθει το click inside.

Στην Ελλάδα ο όμιλος Inditex δραστηριοποιείται με 7 αλυσίδες οι οποίες διαθέτουν αθροιστικά δίκτυο 163 καταστημάτων στο οποίο απασχολούνται περίπου 4.000 εργαζόμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι μια διαφορετική τακτική ακολούθησε ο Όμιλος Jumbo ο οποίος προχώρησε στην εκ νέου αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων στις “κόκκινες” περιοχές εξηγώντας πως ο τρόπος λειτουργίας με τις τις μεθόδους click inside και click away είναι μη φιλικός προς τους πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here