Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εποικοδομητική διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ των Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα,  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, επεσήμανε τη σημασία της τακτικής επικοινωνίας με την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με στόχο την αποτελεσματική συζήτηση για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν τις παραγωγικές εταιρίες με Ιδιοκτησία και Έδρα στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Υπουργός ανέφερε ότι θεωρεί τα Μέλη της Πρωτοβουλίας ως «άτυπους συμβούλους» του στη σκέψη και στην πράξη, θέτοντας γερά θεμέλια για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας. Από πλευράς τους, τα Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, έθεσαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης σημαντικά θέματα όπως οι Ελληνοποιήσεις τροφίμων, η σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με τη μεταποίηση και τον τουρισμό, η ενίσχυση της ουσιαστικής εκπαίδευσης / κατάρτισης αγροτών, η λήψη πρόσθετων μέτρων στήριξης λόγω της πανδημίας, καθώς και το πράσινο «αποτύπωμα» των επιχειρήσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνάντηση συνεχίζει τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας με τα Υπουργεία και τους φορείς της Πολιτείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here