Την Πέμπτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εστιατορίου DB.one στη Γλυφάδα, με happenings και premium γεύσεις που εντυπωσίασαν τους πελάτες και τους καλεσμένους που το επισκέφτηκαν.

 

Ο chef Ulas Tunc και η ομάδα του, υποδέχτηκε και φωτογραφήθηκε με τους καλεσμένους, παραχωρώντας ένα απολαυστικό show αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείριση τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας τους.

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το DB.one δοκιμάζοντας τις επιλογές του μενού συνοδευόμενες από μια μεγάλη λίστα κρασιών και cocktails.

Το άψογο service και ο κομψός, μοντέρνος χώρος συμπλήρωσαν ιδανικά την εντυπωσιακή βραδιά των εγκαινίων.

Το εστιατόριο φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναχθεί σε δημοφιλή επιλογή του αθηναϊκού κοινού και τα δείγματα γραφής των πρώτων ημερών είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα.

Από Τρίτη έως Κυριακή οι λάτρεις του καλού κρέατος έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο καρνιβορικό concept spot της Γλυφάδας.

Στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων και εκτός Ελλάδα, με πρώτους σταθμούς το Ντουμπάι και το Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ