Το Huobi, η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα κρυπτογράφησης που πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, επεκτείνει το πεδίο της συνεργασίας της με τον ρωσικό βραχίονα της, η οποία ισχυρίζεται ότι λειτουργεί ανεξάρτητα από το 2018.

Το Huobi ονόμασε τον Vladimir Demin, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Huobi Russia, ως επικεφαλής σύμβουλο της Huobi Global για να καλύψει ένα κενό στη βιομηχανία κρυπτογράφησης της Ρωσίας.

Το Huobi ήταν η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα που είχε φυσική παρουσία στη χώρα αφού άνοιξε ένα γραφείο στη Μόσχα πριν από δύο χρόνια για να εκπαιδεύσει τοπικά ταλέντα blockchain. Ίδρυσε επίσης ένα ρωσόφωνο τηλεφωνικό κέντρο, αν και αναφέρει ότι ο τοπικός εταίρος διατηρεί τα «δικαιώματα προνομίων» για να αναπτύξει τις δικές του ψηφιακές πλατφόρμες σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας.

  • Οι Ρώσοι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες και τη ρευστότητα της Huobi Global για να αγοράσουν κρυπτογράφηση για ρούβλια χρησιμοποιώντας την υπηρεσία OTC της ανταλλαγής.

«Οι ευκαιρίες αγοράς στη Ρωσία για κρυπτογράφηση και blockchain είναι τεράστιες και νομίζω ότι η εμπειρία, η τεχνολογία και η προσέγγιση του Huobi θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε μοναδικά προϊόντα που απαιτούνται ιδιαίτερα στη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Vladimir Demin.

Για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους χρήστες, η Huobi Global θα προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων στους πελάτες της Huobi Russia, παρέχοντας τώρα μια εύκολη επιλογή μετεγκατάστασης με ένα κλικ στον ιστότοπο μετά από την καμπάνια αναβάθμισης επωνυμίας. Τώρα λοιπόν το Huobi μπαίνει επιθετικά.

Το Huobi αναβιώνει τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ και επεκτείνεται αλλού.

Η κίνηση του Huobi έρχεται και κολλάει λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή του νόμου της Ρωσίας για τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο νέος νόμος παρέχει το κανονιστικό πλαίσιο των συναλλαγών ψηφιακού χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου (DFA) και παρέχει νομικό καθεστώς στην κρυπτογράφηση, αν και απαγορεύει τη χρήση του ως μέσου πληρωμής.

«Είμαστε θετικά εντυπωσιασμένοι με την αγορά κρυπτογράφησης στη Ρωσία και χάρη στον ρώσο συνεργάτη μας έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή ηγετική θέση στην αγορά. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την αγορά στη Ρωσία για πολύ καιρό », πρόσθεσε ο Demin.

 

Η Huobi αποκάλυψε επίσης σχέδια για επανέναρξη των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά από μια ξαφνική απόφαση να βγει εκτός σύνδεσης και να αναμορφωθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς των ΗΠΑ.

Η Huobi κατάγεται αρχικά από την Κίνα, αλλά μετά από την υποδοχή του εκεί, άνοιξε γραφεία στο Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη. Παρά την αβεβαιότητα των κανονιστικών ρυθμίσεων, η εταιρεία έχει εισέλθει στις ΗΠΑ μέσω αμοιβαίου rebranding με τον αποκλειστικό  στρατηγικό εταίρο της στις ΗΠΑ HBUS .

Επιπλέον, η ανταλλαγή  επεκτείνεται επιθετικά  σε υπηρεσίες διαπραγμάτευσης σε πολλές άλλες δικαιοδοσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής, της Ρωσίας, της Κορέας, καθώς και  τη δημιουργία γραφείου στο Λονδίνο .

Εκτός από τα τοπικά καταστήματα, όπως το Huobi Argentina και το Huobi (ΗΠΑ), το χρηματιστήριο εξυπηρετεί μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου μέσω της ναυαρχίδας πλατφόρμας ανταλλαγής Huobi Global.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here