Διπλό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά γραφεία της Vodafone, στο Χαλάνδρι, τοποθέτησε η ENGIE προωθώντας τις καινοτόμες λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Με αυτή την ενέργεια, προσφέρει στους εργαζομένους και τους επισκέπτες της Vodafone την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και στους «πράσινους» τρόπους κινητικότητας.

Ο σταθμός φόρτισης είναι ένας διπλός φορτιστής της εταιρείας EVBox. Πρόκειται για την κορυφαία παγκοσμίως Ολλανδική εταιρεία κατασκευής σταθμών φόρτισης και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης, η οποία αποτελεί από το 2017 μέλος του Ομίλου ENGIE. Ο σταθμός φόρτισης που τοποθετήθηκε είναι το μοντέλο BusinessLine, με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων.

Η Vodafone δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη βιώσιμη κινητικότητα και στις καλές πρακτικές προς το περιβάλλον. Στις πολλές δράσεις της, έρχεται να προστεθεί και η «στροφή» που κάνει προς στην ηλεκτροκίνηση με την ενέργειά της αυτή, δηλαδή την τοποθέτηση του διπλού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της EVBox.

Ποια είναι η ENGIE Hellas

Στην Ελλάδα η ENGIE δραστηριοποιείται στο χώρο των Ενεργειακών Υπηρεσιών, της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management & Τεχνική Συντήρηση), της Ηλεκτροκίνησης και σε λύσεις IoT οι οποίες συνδέονται με την Ενεργειακή Διαχείριση και το Facility Management. Συνεχίζει ν’ αναπτύσσει δραστηριότητές που σκοπό έχουννα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική του Ομίλου για μετάβαση προς μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Για το 2018 η εταιρεία εμφάνισε κύκλο εργασιών 17,3 εκ. ευρώ ενώ απασχολεί 230 εργαζόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here