Μία επένδυση στην εργασιακή αλλά και την προσωπική «ευεξία». Γνωρίστε το NOBL, το νέο πολυτελές workplace της Αθήνας, που φιλοξενεί ελεύθερους επαγγελματίες, εταιρίες, digital nomads και όσους αναζητούν ένα ευέλικτο και λειτουργικό «γραφείο». Ταυτόχρονα, το NOBL events, αποτελεί τη νέα πρόταση στην Αθήνα για τη διοργάνωση των πιο ατμοσφαιρικών εταιρικών εκδηλώσεων. 

Το NOBL σχεδιάστηκε για να προσφέρει ένα έτοιμο δίκτυο συνεργατών, το οποίο πλαισιώνει με υψηλού επιπέδου παροχές που αναβαθμίζουν την εργασιακή εμπειρία. Για πρώτη φορά ένας χώρος εργασίας παρέχει concierge υπηρεσίες με προσωπικό υπεύθυνο για τη φιλοξενία αλλά και food & beverage concierge για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών ή των συναντήσεων με συνεργάτες και πελάτες στα Private Lounges. Τo καινοτόμο one-touch NOBL app προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης με ένα tap, να περιηγηθείτε στο online-shop για αναζήτηση προσφορών και υπηρεσιών ή απλώς να μάθετε όλα τα νέα από τον «κόσμο» του NOBL.

Οι state-οf-the-art εγκαταστάσεις, η casual luxury ατμόσφαιρα, η σύγχρονη αρχιτεκτονική, εμπνευσμένη από τις καμπύλες και τα στοιχεία του φυσικού περιβάλλοντος, συνδυάζονται αρμονικά σε έναν well-being εργασιακό χώρο, ενώ οι ψηφιοποιημένες υπηρεσίες και η πολυτελής εξυπηρέτηση του NOBL δημιουργούν τις συνθήκες για μία απόλυτα ισορροπημένη work-life εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε συνδρομητής ή επισκέπτης μπορεί παράλληλα να απολαμβάνει δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο NOBL όπως εκθέσεις ζωγραφικής και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μετά την Αθήνα το NOBL συνεχίζει να αναπτύσσεται με ιδιόκτητους και franchise χώρους σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, με επόμενο σταθμό τη Λεμεσό της Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ