Μετά τις ΒP, Shell και Total, η ταϊλανδέζικη εταιρία PTTOR “ποντάρει” και αυτή με την σειρά της, στον καφέ ως νέα πηγή εσόδων.

Ένα νέο “στοίχημα” θέτει η ταϊλανδέζικη εταιρεία καυσίμων και πρατηρίων καυσίμων PTT Oil and Retail Business (PTTOR), για τα επόμενα έτη. Ο όμιλος-κολοσσός  κάνει στροφή σε άλλες δραστηριότητες, πέραν της βασικής δραστηριοποίησής του, μεταξύ αυτών και η ανάπτυξη δικτύου καφέ στις χώρες που έχει παρουσία. Με δεδομένο ότι η ηλεκτροκίνηση φέρνει τα πάνω-κάτω στην αγορά καυσίμων, οι εταιρείες στρέφονται σε άλλους τομείς προκειμένου να ισοσταθμίσουν τις ενδεχόμενες απώλειες από τον περιορισμό της ζήτησης σε βενζίνη και πετρέλαιο.

Η Jiraporn Kaosawad, Διευθύνουσα Σύμβουλος της PTTOR σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι η εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη coffee shops στην Ταϊλάνδη και σε χώρες του εξωτερικού καθώς και άλλα επιχειρηματικά πλάνα που δεν σχετίζονται με την αγορά καυσίμων. Στο πλαίσιο αυτό η PTTOR συνήψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Νο1 brand cafe στη χώρα, την Cafe Amazon, για την ανάπτυξη καταστημάτων εντός σταθμών της.

Περισσότερα στο coffeemag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here