Μετά από πολύχρονη πορεία ως αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών και  αδειοδοτημένη ΚΕΠΕΥ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία αδειοδότησης της TFI Markets Ltd από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος. Η TFI με 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στις αγορές διεθνών πληρωμών (SWIFT/SEPA), μετατροπής συναλλάγματος και χρηματοοικονομικών προϊόντων μείωσης του συναλλαγματικού κινδύνου θα συνεχίσει να προσφέρει προηγμένη τεχνογνωσία στον τομέα του fintech αποσκοπώντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Κυπριακής και Ελληνικής αγοράς και παρέχοντας ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα στις διεθνείς πληρωμές, χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις.

Η TFI Markets προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση alternative transactional banking, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε πάνω από 20 νομίσματα και σε περισσότερες από 150 χώρες. Πολυεθνικοί όμιλοι εταιρειών με συναλλαγματικές ανάγκες, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την TFI Markets και εξοικονομούν καθημερινά, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου και τις Λύσεις API.

Ο CEO, κ. Χάρης Χαριλάου ανέφερε ότι «Η αδειοδότηση της TFI Markets Ltd από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος σηματοδοτεί μια καινούργια σελίδα στην 25 ετών ιστορία μας στην αγορά συναλλάγματος. Οι στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς τραπεζικούς ομίλους όπως η Barclays PLC και η UBS AG μας παρέχουν την δυνατότητα να προσφέρουμε στους εταιρικούς μας πελάτες ασφάλεια, ταχύτητα και ανταγωνιστική τιμολόγηση. Η εισαγωγή καινοτόμων χρηματοοικονομικών προϊόντων και η περαιτέρω επένδυση στην τεχνολογία και στο άριστο ανθρώπινο δυναμικό είναι από τους βασικούς μας στόχους για το άμεσο μέλλον.»  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ