Πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε η δημιουργία του ξενοδοχείου The Modernist στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι με την υπογραφή της Briq Properties και με ευθύνη κατασκευής την Core Construction.

To νέο boutique ξενοδοχείο που θα στεγάζεται στο παλαιό κτήριο της πρεσβείας του Καναδά, στην συμβολή των οδών Ι. Γενναδίου 4 και Υψηλάντου.  αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του επόμενου έτους.

Όπως είχε γράψει το banks.com.gr  πρόκειται για ένα από τα πλέον εμβληματικά ακίνητα της περιοχής, το οποίο μέχρι τα μέσα του 2015 φιλοξενούσε την Πρεσβεία του Καναδά, όταν και αγοράστηκε από τον Τούρκο μεγιστάνα Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος ηγείται του ομίλου Dogus, αντί ποσού, που εκτιμάται από πηγές της αγοράς ότι ανήλθε σε περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Στα τέλη του 2018, ο κ. Σαχένκ, στο πλαίσιο της γενικότερης αποεπένδυσης του ομίλου Dogus από την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού, προχώρησε στην μεταπώληση του κτιρίου των 1.630 τ.μ. και των έξι ορόφων στην Briq Properties, την εισηγμένη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία του ομίλου Infoquest, του κ. Θ. Φέσσα.

Το τίμημα για το κτίριο ανήλθε σε 4,75 εκατ. ευρώ, με την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας, Άννα Αποστολίδου να δηλώνει τότε ότι «η συγκεκριμένη αγορά μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς τα αυτοτελή κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε τόσο εξαιρετικής τοποθεσίες είναι σπάνια, ενώ υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τέτοιου είδους ακίνητα από μισθωτές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here