Ένα εμβληματικό κτήριο, το οποίο συμβολίζει τη μετάβαση των κτηριακών υποδομών στο βιοκλιματικό μέλλον, παίρνει σάρκα και οστά στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η Prodea Investments, φορέας της επένδυσης και η κατασκευάστρια ΤΕΡΝΑ βρίσκονται την τελευταία περίοδο σε στενή συνεργασια για την υλοποίηση του έργου με το πρωτοποριακό κτήριο να στεγάζεται στη συμβολή των οδών Φραγκοκλησιάς 6 και Αιγιαλείας.

Το όνομα του project και του νέου βιοκλιματικού κτιρίου είναι The Element (Το Στοιχείο), σύμφωνα με την έμπνευση του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου SPARCH, που ήθελε με τις αυστηρές γωνίες αλλά και τις απαλές καμπύλες να δώσει στο κτίριο μια αιθέρια αίσθηση.

Η συνολική επιφάνεια ανωδομής του κτιρίου αγγίζει τα 14.000 τ.μ.. Θα διαθέται δύο υπόγεια συνολικής επιφάνειας περίπου 7.000 τμ. με 199 θέσεις πάρκινγκ και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Επίσης, στο ισόγειο θα φιλοξενεί την υποδοχή, γραφεία αλλά και εμπορικούς χώρους, ενώ οι 4 όροφοί του θα φιλοξενούν γραφεία, σε μια συνολική επιφάνεια 7.000 τ.μ.

Το ύψος της επένδυσης υπολογίζεται σε 15 εκ. ευρώ. και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το 1ο τρίμηνο του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here