Αργά την Τρίτη, μετά από μια ανάρτηση για την πολιτική των ΗΠΑ, ο Μασκ φάνηκε να αστειεύεται για το κακό παρελθόν σε ότι αφορά εξαγορές και έγραψε στο Twitter: «Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλώς ήρθες». Ο Έλον Μασκ δηλώνει ότι το tweet του για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα «αστείο».

Αργά την Τρίτη, μετά από μια ανάρτηση για την πολιτική των ΗΠΑ, ο Μασκ φάνηκε να αστειεύεται για το κακό παρελθόν σε ότι αφορά εξαγορές και έγραψε στο Twitter: «Αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλώς ήρθες». Περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω αθλητικές ομάδες».

Μερικοί από τους 103 εκατομμύρια οπαδούς του δισεκατομμυριούχου στο Twitter τον παρακινούσαν να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία μαραζώνει στον πάτο της αγγλικής Premier League έχοντας υποστεί το χειρότερο ξεκίνημα μιας σεζόν εδώ και έναν αιώνα.

Μεγάλο μέρος της απογοήτευσης για την απόδοση του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του αγαπημένου προπονητή Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κατευθύνθηκε στην οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία ελέγχει τον σύλλογο μετά την εξαγορά 790 εκατομμυρίων λιρών το 2005.

Το αρχικό tweet του Μασκ ήρθε μετά το κλείσιμο της Wall Street όπου η χρηματιστηριακή αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε στα 2,08 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένη κατά 24% τους τελευταίους 12 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here