Διεθνής κατάκτηση υψηλής σπουδαιότητας για την Terra Creta, με το ελαιόλαδο Grand Cru Κορωνέικης ποικιλίας ελιάς, να  κατατάσσεται ανάμεσα στα 10  καλύτερα ελαιόλαδα παγκοσμίως, σύμφωνα με τον  ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης EVOO WORLD RANKING.

Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Terra Creta Grand Cru, καταλαμβάνει την ένατη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων υψηλής ποιότητας, και την υψηλότερη θέση σε ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας παγκοσμίως, μετά από αξιολόγηση αποτελεσμάτων σε 28 κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς.

Με τις νέες αυτές διακρίσεις για την Terra Creta, την κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και εξαγωγής ελαιόλαδου, το Grand Cru καταλαμβάνει  την υψηλότερη θέση που έχει κατακτηθεί από ελληνικό ελαιόλαδο στην εν λόγω αξιολόγηση.

Η Terra Creta ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR με επικεφαλής τον Κρητικό επιχειρηματία Ιωάννη Γρύλο, έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο που απασχολεί πάνω από 5.000 εργαζόμενους, ενώ δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Με έδρα την  καρδιά των διάσημων ελαιώνων του Κολυμβαρίου Χανίων, και με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα  η Terra Creta εξάγει ήδη τα προϊόντα  της σε 45 χώρες.

Έχει αποσπάσει περισσότερες από 130 διακρίσεις ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς, τοποθετώντας την σε κορυφαία θέση στις εξαγωγές τυποποιημένου ελληνικού ελαιόλαδου εξάγοντας το 95% της παραγωγής της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here