Οι στοχευμένες επενδύσεις και η ανάπτυξη ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου συνεχίζει να αποτελεί στρατηγικό στόχο για την DHL Express, τον Ηγέτη στις Διεθνείς Ταχυμεταφορές.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στα Νότια Προάστια, με ένα νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, σε μία συγκυρία που το επιβάλλει όσο ποτέ άλλοτε και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία της Covid-19, η DHL Express επιδεικνύει εξαιρετικά αντανακλαστικά διαφυλάσσοντας τα κύρια χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της: την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Τη στιγμή που η έκρηξη του ψηφιακού εμπορίου δημιουργεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση και φέρνει τον κλάδο των διανομών στα όρια του, η DHL Express παρουσιάζεται κατάλληλα προετοιμασμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Με βασική προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων της, η DHL Express έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, έχει ενισχύσει το δυναμικό της κατά 25% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, έχει αναβαθμίσει το στόλο της με νέα και «πράσινα» οχήματα για την πόλη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η μεγάλη επένδυση στο νέο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ύψους 7 εκ ευρώ.

Το νέο σημείο εξυπηρέτησης στη Γλυφάδα ολοκληρώθηκε σε περίπου 20 ημέρες και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες της εταιρίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 17.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here