Λέγεται Νίκος Κωνσταντινίδης και βρίσκεται στο Λονδίνο στην London & Regional  από το 2014, προερχόμενος από την ΑΧΑ Real Estate Investments Managers.

Ο κ. Κωνσταντινίδης φαίνεται ότι είναι στα στελέχη της βρετανικής επενδυτικής εταιρείας που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα deals που «δουλεύει» ο όμιλος στην Ελλάδα.

Η London & Regional Properties είχε γίνει ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας όταν το όνομά της φιγουράριζε ως ένας από τους διεκδικητές στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για το Ελληνικό. Τελικά, ο όμιλος …αφίχθη στο τέλος του 2016, μέσω Κύπρου στην Ελλάδα, αποκτώντας το ξενοδοχείο Amathus στη Ρόδο που ανήκε σε κυπριακά κεφάλαια, ενώ δεν έχει περάσει απαρατήρητη και η νέα επένδυση που έχει στα σκαριά από κοινού με τον όμιλο Ιntrakat στη Μύκονο για ένα μικτό τουριστικό project με κατοικίες. Στα deals που κυοφορούνται τώρα είναι η εξαγορά του κεντρικού ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Πανεπιστημίου.

Με δυναμικότητα 385 δωματίων χωρητικότητας 800 κλινών όλων των κατηγοριών και εστιατορίων, αλλά και διαθέτοντας δύο από τις μεγαλύτερες αίθουσες συνεδριάσεων στην Αθήνα και που φιλοξενούν σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια κάθε χρόνο,  το Τιτάνια είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επισκέψιμα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, κάτω από την ιδιοκτησία της οικογένειας Μαλάμου (53%) και του Χαμόγελου του Παιδιού (47%).

O όμιλος της L&R, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την περαιτέρω επέκτασή του στην αμερικανική αγορά, έχει αυτή την στιγμή ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και ανεξάρτητων ιδιοκτησιών, αξίας άνω των 9 δισ. στερλίνων, με πάνω από 14.000 δωμάτια σε Ευρώπη και Καραϊβική, είτε πρόκειται για resorts είτε ακόμη και για ξενοδοχεία στο κέντρο των πόλεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here