Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group με υπερηφάνεια ανακοινώνει την προσθήκη ενός ακόμα ξενοδοχείου, στην περιοχή της Αθήνας, στο χαρτοφυλάκιό του.

Στο δυναμικό της ροδίτικης ξενοδοχειακής εταιρείας εντάχθηκε το ιστορικό Titania Hotel, το οποίο σηματοδοτεί την προσθήκη του 8ου ξενοδοχείου αλλά και το πρώτο του εγχείρημα έξω από το Νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Τέσσερα βραβεία είχε αποσπάσει ο όμιλος H Hotels Collection στα Greek Hospitality Awards 2019 της Ethos Media και μία ιδιαίτερη τιμητική διάκριση, για τον ιδρυτή του ομίλου, κ. Ιωάννη Χατζηλαζάρου, ως Greek Hospitality Leader

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτή την επένδυση, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, ακολουθώντας πιστά το όραμά του.

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε με το πρώτο του ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993, με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους. Σήμερα, μετά από 30 και πλέον χρόνια, διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους, πάντα σταθερός στην αποστολή του να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, κάνοντας τις στιγμές των επισκεπτών να αξίζουν, “We make moments matter”.

Η επέκταση στην Αθήνα ενισχύει τη δέσμευση του ομίλου για ανάπτυξη και παράλληλα παρουσιάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή. Η ροδίτικη εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και στην προώθηση του βιώσιμου τουρισμού, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ