Το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α. εξέλεξε ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας την κ. Έλλη Ανδριοπούλου, σε αντικατάσταση του από 17.6.2021 παραιτηθέντος Μη Εκτελεστικού Μέλους κ. Αρτέμιου Χ. Θεοδωρίδη.

Σύντομο βιογραφικό Έλλης Ανδριοπούλου

Απέκτησε πτυχίο Ψυχολογίας (BA in Psychology) από το Deree, The American College of Greece και το 2001 έλαβε το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master of Business Administration) από το Kellogg School of Management του Πανεπιστημίου Northwestern στις ΗΠΑ.
Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της, η κ. Ανδριοπούλου εργάστηκε στην εταιρία συμβούλων Oliver Wyman στη Βοστώνη και το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε στη Citibank σε διάφορες διοικητικές θέσεις στις διευθύνσεις Δικτύου, Λειτουργίας και Marketing, φθάνοντας μέχρι το βαθμό της Γενικής Διευθύντριας.
Από το 2012 έχει αναλάβει διάφορες διευθυντικές θέσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με πλέον πρόσφατη τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου του ΚΠΙΣΝ. Συνέβαλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση του οργανισμού λειτουργίας και του επιχειρησιακού σχεδίου του Κέντρου καθώς και στην αξιοποίηση των δωρεών, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, που στήριξαν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.
Από το 1987 έως το 1993 ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Θαλάσσιου Σκι και έχει ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here