Ακόμη μία εντυπωσιακή ανοδική κίνηση για τη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με τους αγοραστές να φτάνουν έως τα 2,61 ευρώ.
Με θετικό πρόσημο +5,14% στην εβδομάδα και +12,56% στο μήνα, αποτέλεσμα και της προοπτικής χρηματικής διανομής στους επενδυτές/μετόχους, η εισηγμένη είναι ένα από τα στοιχήματα που βγαίνουν για τους long τον Δεκέμβριο.
Αποτέλεσμα αυτής της σημαντικής ενίσχυσης προς το τέλος του έτους η αντίστοιχη αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που πλέον διαμορφώνεται στα 902 εκατ.€ μία θέση χαμηλότερα της Καρέλιας (949,5 εκατ. €) που όμως στερείται και διασποράς και εμπορευσιμότητας.
 Για αυτό και ουσιαστικά η ΕΛΛΑΚΤΩΡ υπολογίζεται στην 20η θέση της σχετικής κατάταξης, μίας χαμηλότερα της AEGEAN που με αποτίμηση 1,018 δισ. συμπεριλαμβάνεται στο ολιγομελές club των billionaires. 
 Θα μπορούσε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ να ενταχθεί στο club; αποκτώντας άλλα 98 εκατ.€ σε όρους χρηματιστηριακής αξίας- η απάντηση είναι καταφατική.
Θα αποκτούσε επιπλέον πλεονεκτήματα- από την στιγμή που θα εντασσόταν- κυρίως επενδυτικού χαρακτήρα; η απάντηση είναι και πάλι καταφατική.
Θα προλάβει σήμερα-αύριο να τα πιάσει;
Eάν ανατρέξουμε κάποια χρόνια πριν που ο Henry Holterman ως μέτοχος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (*) είχε ένα εξαιρετικό φίνις έτους, η απάντηση είναι και πάλι καταφατική.
Αλλά και να μην συμβεί αυτό σήμερα-αύριο, το πιθανότερο είναι πως η ΕΛΛΑΚΤΩΡ σύντομα θα είναι μέλος του club.
  •  (*) οι παλαιότεροι (και με καλή μνήμη) θα ενθυμούνται ένα θεαματικό +10% για τη μετοχή, ακριβώς την τελευταία συνεδρίαση (31 Δεκεμβρίου) εκείνης της χρονιάς.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ