Αλλάζουν οι καιροί…
Ισχύει στην περίπτωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που σε περίοδο υψηλής αστάθειας στα χρηματιστήρια επιδεικνύει αξιοπρόσεκτη πορεία.
   Στα 1,71 ευρώ η μετοχή, με θετικό πρόσημο +37,7% σε διάστημα τριμήνου (και +31,64% από την αρχή του έτους ) -έναντι +7,74% και  -0,75% αντίστοιχα για τον Γενικό Δείκτη- με την αποτίμηση να πλησιάζει-πλέον- τα 600 εκατ. Ευρώ.
  • Προφανές πως game changer ήταν το deal με την πλευρά Βαρδινογιάννη, που έβαλε τέλος στην αντιπαράθεση στα διοικητικά/μετοχικά της εισηγμένης, προσέδωσε την εγγύηση/αξιοπιστία προς τα έξω ξαναβάζοντας την εντός παιδιάς σε όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά προγράμματα.
Αλλαγή διοικητικού/επιχειρηματικού κλίματος που αποτυπώνεται και επενδυτικά/χρηματιστηριακά καθώς στη μετοχή τοποθετούνται σημαντικά κεφάλαια (σύμφωνα με τα στοιχεία εισροών/εκροών) ενώ ο ορισμός της τιμής (1,75 ευρώ) για την προαιρετική δημόσια πρόταση της Reggeborgh λειτουργεί ως σημείο αναφοράς.
Συνδυαστικά ,  η δέσμευση του βασικού μετόχου, πως δεν προτίθεται να “βγάλει” την εταιρεία από το χρηματιστήριο με την επικείμενη έγκριση του ενημερωτικού από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διασφαλίζουν την σταθερότητα της μετοχής.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here