Η βρετανική επιχειρηματική κοινότητα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα στους τομείς των επιχειρηματικών υπηρεσιών (SSCs/BPOs), εναλλακτικών επενδύσεων (Alternative Investment Funds), τουρισμού και ακινήτων σε πρόσφατo, διαδυκτιακό, επενδυτικό webinar που διοργάνωσε η Enterprise Greece. Στο webinar συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικότατων βρετανικών επιχειρήσεων, σε υψηλό επίπεδο, από όλους τους κλάδους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece, κ. Γιώργος Φιλιόπουλος, εστίασε στους λόγους για τους οποίους, ακόμη και εν μέσω της τρέχουσας επιχειρηματικής αβεβαιότητας παγκοσμίως, η Ελλάδα έχει γίνει ένας πολλά υποσχόμενος και ασφαλής επενδυτικός προορισμός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως επιβεβαιώνει άλλωστε και το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον σε διάφορους οικονομικούς τομείς.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν η επενδυτική πρόταση της Ελλάδας στους προαναφερόμενους τομείς, οι πρόσφατες εξελίξεις τόσο σε επίπεδο μεγεθών αγοράς, όσο και σε επίπεδο συγκεκριμένων επενδυτικών ευκαιριών και διαθέσιμων επενδυτικών κινήτρων.

Δείτε επίσης:

Ι. Σμυρλής, Πρόεδρος Enterprise Greece: Παρά την πανδημία διαπιστώνεται έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον

Μπ. Αλεξανδροπούλου, Enterprise Greece: Αν δεν καινοτομήσουμε δεν θα πετύχουμε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here