Για 9η συνεχή χρονιά, η ethosEVENTS με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum  το οποίο φέτος διεξάγεται μαζί με τα Greek Exports Awards 2020!

Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 έχει διττό χαρακτήρα: Αφενός να παρέχει στους Έλληνες εξαγωγείς χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να συνεχίσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, και αφετέρου να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2020 διεξάγονται ως LiveOn Hybrid Event και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

  • Τη διοργάνωση του συνεδρίου Greek Exports Conference
  • Την απονομή των βραβείων Greek Exports Awards
  • Παρουσιάσεις επιλεγμένων αγορών από Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στους έλληνες εξαγωγείς
  • Β2Β Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων

Η κα. Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, Enterprise Greece, τόνισε:

“Η χρονιά που πέρασε ήταν πρωτόγνωρη αλλά και καθοριστική. Ο οργανισμός μας προχώρησε σε πολύ σημαντικά βήματα μεταρρύθμισης. Μετασχηματίστηκε σε ουσιαστικό μοχλό εξωστρέφειας. Επισπεύθηκαν οι αλλαγές, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε 4 άξονες: 1.Eπαναπροσδιορισμός όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. 2.Αξιοποίηση της νέας σχέσης με το υπουργείο εξωτερικών. 3.Ψηφιοποίηση (επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού -Εξελιγμένο σύστημα CRM). 4.Διαβούλευση και συνεργασίες (όπως η συνεργασία με ebay)”.

Παράλληλα ανέφερε ότι προχωρά η σύναψη νέων ανάλογων μνημονίων συνεργασίας και εκτιμάται ότι το 2021 θα είναι έτος που οι προσπάθειες αυτές θα αποδώσουν καρπούς, με εντατικοποίηση των δράσεων.

“Είμαστε έτοιμοι για τη νέα κανονικότητα. Αν δεν καινοτομήσουμε δεν θα πετύχουμε. Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και να πρωτοπορήσουμε” τόνισε στα GEFA20.

Α. Κατεπόδης, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ: Οι εξαγωγές αποτελούν καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης

Κ. Φραγκογιάννης στα GEFΑ20: Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και στροφή προς νέες αγορές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here