Το 4,2% της Trade Estates, θυγατρική του ομίλου Fourlis, αποκτά το Latsco Family Office συμφερόντων της Μαριάννας Λάτση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Θεσμικής Διαχείρισης ο Δημήτρης Παπούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Eκτελεστικό Mέλος Δ.Σ & Πρόεδρος Επενδυτικής Επιτροπής, TRADE ESTATES A.E.E.A.Π., ο Όμιλος Fourlis και το Latsco Family Office προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic Holdings Sarl στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ.

Η Latsco Hellenic Holdings Sarl αποκτά το 4,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, απο την εταιρεία TRADE LOGISTICS ABEE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis έναντι ποσού €8.000.000.

Το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ ανήκει κατά 83,9% στον Όμιλο Fourlis και κατά 11,9% στην Autohellas του Ομίλου Βασιλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι στη διαδικασία εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέσω δημόσιας προσφοράς, διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ