Στην Αθήνα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Miljan Gutovic, επικεφαλής της Holcim για την Ευρώπη.

Το γεγονός και μόνο της παρουσίας του επόμενου CEO ( * ) του πολυεθνικού κολοσσού του κλάδου δομικών υλικών-τσιμέντου κ.λ.π επιβεβαιώνει το ότι τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα που υλοποιούνται στην χώρα μας έχουν προσελκύσει την προσοχή ονομάτων όπως του ελβετικού γίγαντα.

Miljan Gutovic, επικεφαλής της Holcim για την Ευρώπη.

Ο Miljan Gutovic περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις (εργοτάξιο, σιλό κ.λ.π) του “Ηρακλή” στο Ελληνικό, είδε εκ του σύνεγγυς τις εργασίες που επιτελούνται για την κατασκευή του Riviera Tower, τα έργα σκυρόδεσης -ήδη από την Λεωφόρο Ποσειδώνος φαίνονται οι πρώτοι όροφοι του λεγόμενου “πράσινου πύργου”.

Οπως εξηγούσε στους επιτελείς της θυγατρικής/και του εργοταξίου η ελληνική αγορά, με έργα μεγέθους ενός ellinikonproject είναι αυτή την περίοδο στις πρώτες τρεις αγορές όσον αφορά στην ζήτηση/κατανάλωση τσιμέντου, δομικών υλικών στην Ευρώπη.

Miljan Gutovic, επικεφαλής της Holcim για την Ευρώπη.

Θυγατρική του ελβετικού κολοσσού η τσιμεντοβιομηχανία Ηρακλής με επενδυτικό πρόγραμμα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος ύψους 600 εκατ. ευρώ έχει με την ΤΙΤΑΝ Cement International μόνο από τα projects του Ελληνικού και του ΒΟΑΚ εξασφαλισμένη αύξηση παραγωγής σχεδόν 8% για την επόμενη 4-5ετία.

( * ) /balkangreenenergynews.com/holcim-selects-miljan-gutovic-as-its-next-ceo/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ