Γράφει η «ξενοδόχος»

Στο 1,06 δισ. ευρώ υπολογίζονται τα έσοδα από τις 3  πρώτες οικιστικές αναπτύξεις στο Ελληνικό που αφορούν τα οικόπεδα για τις βίλλες, τον Πύργο Κατοικιών και τα συγκροτήματα των χαμηλών διαμερισμάτων.

Ειδικότερα, ανά κατηγορία, για τα οικόπεδα που προορίζονται για Βίλες (The Cove Villas) έχει ήδη εξασφαλιστεί το ενδιαφέρον αγοραστών για το σύνολο των οικοπέδων.

Τον Ιούλιο 2022 ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία των πρώτων δύο οικοπέδων και εισπράχθηκε το 50% του συνολικού τιμήματος της αγοραπωλησίας.

  • Τα κατ’ εκτίμηση συνολικά έσοδα από την πώληση των οικοπέδων, κατά τη διάρκεια της Φάσης Α’, υπολογίζονται σε περίπου 190 εκατ. ευρώ, με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων αγοραπωλησιών.

Το κόστος κατασκευής αναλαμβάνεται από τους αγοραστές, ενώ η διαχείριση της μελέτης και της κατασκευής από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε..

Στον Riviera Tower, αναφορικά με τις κρατήσεις για τη μελλοντική απόκτηση διαμερισμάτων επί του πύργου κατοικιών στο Παράκτιο Μέτωπο, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για περίπου 90% της πωλούμενης επιφάνειας.

Η υπογραφή των πρώτων συμβολαίων αγοραπωλησίας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Δ’ Τρίμηνο 2022. Με την υπογραφή του συμβολαίου αγοραπωλησίας εισπράττεται το 20% της αξίας συναλλαγής.

Τα κατ’ εκτίμηση συνολικά έσοδα για το σύνολο των διαμερισμάτων, κατά τη διάρκεια της Φάσης Α’, ανέρχονται σε περίπου 600 εκατ. ευρώ, με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων αγοραπωλησιών.

Για τα condos (The Cove Residences) και τις κρατήσεις για τη μελλοντική απόκτηση διαμερισμάτων στα συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών/διαμερισμάτων (condos) στο Παράκτιο Μέτωπο, έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές πελατών για περίπου ¾ της πωλούμενης επιφάνειας.

Τα κατ’ εκτίμηση συνολικά έσοδα για το σύνολο των condos, κατά τη διάρκεια της α’ φάσης του έργου, ανέρχονται σε περίπου 270 εκατ. ευρώ, με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων αγοραπωλησιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ