Μεγάλα προβλήματα πρόσβασης αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις, με τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι τουλάχιστον ένας, ίσως και περισσότεροι πάροχοι έπεσαν και πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν στο Ίντερνετ. Πολλά sites αλλά και επιχειρήσεις αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία τους και είχαν «παραλύσει», καθώς το internet αποτελεί έναν βασικό τρόπο για να εργαστούν – επικοινωνία, παραγγελίες κ.λπ. Πολύ περισσότερο όταν αρκετές εξ αυτών έχουν πολλά και σημαντικά αρχεία τους σε υπηρεσίες cloud.

Η διακοπή πρόσβασης συνεχιζόταν μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 και συνεχίζονταν οι προσπάθειες επανασύνδεσης των χρηστών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε internet, αλλά κινείτο με ταχύτητες… χελώνας – σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 50% των χρηστών.

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων το οποίο ενέτεινε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα με την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες από Έθνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here