Γράφει η «ξενοδόχος»

 

Με το βλέμμα στο 2022 και το καλοκαίρι που προμηνύεται θερμό– όσο επιτρέπει βέβαια ο κορωνοϊός τις προβλέψεις, oι αεροπορικές εντάσσουν στα δρομολόγιά τους περισσότερους προορισμούς, ικανούς να προσελκύσουν το ταξιδιωτικό κοινό.

Ενας από αυτούς είναι και η χώρα μας, όπου φαίνεται ότι ‘’ποντάρει’’ και με το παραπάνω η ταξιδιωτική βιομηχανία είτε πρόκειται για αεροπορικές είτε ακόμη και για για μεγάλους tour operators, όπως π.χ. η TUI.

Aπό το Ηνωμένο Βασίλειο λοιπόν, η Easyjet και EasyJet holidays ενέταξαν δεκαέξι νέα δρομολόγια και περισσότερα πακέτα διακοπών στο δίκτυο της χώρας για ελληνικά νησιά, τις Βαλεαρίδες, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και το Μαρόκο για τα οποία μάλιστα ήδη είναι διαθέσιμες και οι σχετικές κρατήσεις.

Στα ελληνικά νησιά όπου έχουν προβλεφθεί επιπλέον απευθείας πτήσεις είναι η Ρόδος (από το Εδιμβούργο και το Μάντσεστερ), επίσης η Κρήτη για τα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου από το Λονδίνο και το Λίβερπουλ καθώς επίσης και στο Ιόνιο η Ζάκυνθος από το Μάντσεστερ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here